2ο Εναλακτικό Καρναβάλι χρεοκοπίας

2ο Εναλακτικό Καρναβάλι χρεοκοπίας
Θεολόγος Θάσου 5-6-7 Μαρτίου
Η Τρόικα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου Χατζηγιώργης,του Συλλόγου Επαγγελματιών Δ.Δ.Θεολόγου, και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, συνεπικουρούμενοι από τους χρεοκοπημένους εθελοντές σας Προσκαλούν στο Εναλλακτικό- ΚΡΙΣΗμο Καρναβάλι του Θεολόγου το τριήμερο των Αποκρεών 5 - 6 και 7 ΜΑΡΤΙΟΥ γιατί ψάχνουν παρέα για να φωνάξουν το «Μαζί τα Φάγαμε».
Από την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα αρχίσει το Εξορθολογισμένο Πανηγύρι με την εκμάθηση κατασκευής Χαρταετού στη Στέγη Πολιτισμού Θεολόγου από εμπειροτέχνες του είδους που ψάχνοντας να αναπληρώσουν τις περικοπές των συντάξεων τους θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Σάββατο ξεκινώντας την εκτέλεση του Μνημονίου του Τριημέρου μπορείτε να απολαύσετε Θρησκευτικό περίπατο από τον Αι Γιώργη μέχρι τους Αγίους Αναργύρους με έμπειρους ξεναγούς έχοντας ως θέμα «Βόηθα μας να αποφύγουμε τα χειρότερα»
Την ιδία μέρα μπορείτε να κάνετε Πολιτιστική Ξενάγηση που αρχίζει από τον Παραδοσιακό Νερόμυλο του Θεολόγου «ΤΣΆΡΚΙ» για να μάθετε πως θα παράγετε το ψωμί σε 2 χρόνια, και θα καταλήγει δια μέσου του περιφερειακού καλντεριμιού στους καταρράκτες της Κεφαλόγουρνας για να γνωρίσετε πιο ρομαντικούς τόπους αυτοχειρίας αν σας χρειαστούν στο μέλλον.
Αργότερα μπορείτε μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσετε το Επικαιροποιημένο Θέατρο της Τενεκεδούπολης… όπου ηθοποιοί θα είναι όλα τα πρόσωπα της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας (από ντενεκέδες άλλο τίποτα).
Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου συνεχίζονται με το παραδοσιακό Γαϊτανάκι (των Απολύσεων) μπροστά στη Στέγη Πολιτισμού.
Η Αναδιάρθρωση προχωρά με Γαιδουροδρομία, όπου στο γήπεδο Θεολόγου θα αναμετρηθούν οι τρείς καλύτεροι Όνοι της περιοχής, Ο Στρός( Κάν), η Αγκέλα (Μέρκερ) και ο Νικολά (Σαρκοζί), με έπαθλο μια «μπάλα» κουτόχορτο.
Η πρώτη μέρα καταλήγει στην Κεντρική Πλατεία όπου θα βραβευτεί ο καλύτερος χαρταετός (κατασκευαστικά).

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

Και αφού η Τρόικα ενέκρινε την πρώτη Δόση (Ημέρα) προχωράμε στη δεύτερη Δόση (Ημέρα) για να πραγματωθεί η επιμήκυνση του γλεντιού
Παρκάροντας στην είσοδο του χωριού καβαλήστε το Τραινάκι των απεργών του Μετρό που τους δώσανε δώρο έναντι των περικοπών των μισθών τους, να σας κουλαντρίσει σε όλο το Χωριό, κάντε στάση στις 3 Πλατείες (Στέκια) όπου θα σας υποδεχτούν οι πτωχευμένοι εθελοντές, προσφέροντας σας άφθονο Τσίπουρο, πολύ κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και πολυποίκιλη ζωντανή μουσική.
Στην πρώτη πλατεία (Πλατεία Μισθωτών) απολαύστε καρναβαλική μουσική και κάντε Φατσοζωγραφική (face painting), για να μην σας αναγνωρίζουν οι Δανειστές σας, στη δεύτερη Πλατεία (Πλατεία Περαίωσης) διασκεδάστε με ρεμπέτικη κομπανία και στη Τρίτη Πλατεία (Πλατεία Συνταξιούχων) φάτε σουβλάκι της Φτώχιας απολαμβάνοντας το Λαϊκό Τοπικό Συγκρότημα των Ημιυπαίθριων καλλιτεχνών, σ ένα πρόγραμμα σκάνδαλο.
Την ίδια ώρα ο Μπάρμπα Νικόλας (καμία σχέση με τον γάιδαρο τον Νικολά) θα σας ταξιδεύει στις βουκολικές του αναμνήσεις αυτοσχεδιάζοντας με την ΓΚΑΙΝΤΑ, παρέα με τη μοναδική ΛΑΤΕΡΝΑ θα μας θυμίζει…. τι άλλο… το Λατέρνα – Φτώχια- και Φιλότιμο.
Κατά τη διάρκεια της μέρας για τους μικρούς φίλους που πλήττουν με τον εκτροχιασμό των γονιών τους θα προβάλλονται ταινίες του μεγέθους τους στη Στέγη Πολιτισμού
Η Δεύτερη Δόση (Ημέρα) Αποπληρώνετε (με τη συγκέντρωση όλων των χρεωκοπημένων στη Κεντρική Πλατεία (Μισθωτών) με παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα, βράβευση καλύτερης εμφάνισης καρναβαλιού, προμήθεια Χαρταετού για την επόμενη Δόση(Καθαρή Δευτέρα), πολύ χορό, Βουβουζέλες και πυροτεχνήματα για να καεί το κακό που επιμηκύνεται…………………….!!!!!

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ολοκληρώνεται επιτυχώς το Μνημόνιο Με τις ευλογίες της Τρόικας.
Τα Sprends ανεβαίνουν ψηλά μαζί με το πέταγμα του Χαρταετού στη Χαλατσούκα (συμπτωματικά τοπωνύμιο ,συνώνυμο της Βουλής), άφθονες Φασούλες Παπούδια, Τουρσί, Χαλβά, μουσική, χορός και βράβευση του χαρταετού που πέταξε ψηλότερα. (Χορηγός Siemens Hellas)
Ελάτε το τριήμερο των Απόκρεων στο Θεολόγο της Θάσου να απολαύσετε το ΚΡΙΣΗμο Αναδιαρθρωμένο Καρναβάλι όπως ακριβώς το βίωναν οι πρόγονοι μας που ήταν μόνιμα σε κρίση!!!!!
Κοιμηθείτε Φτηνά -Φάτε Ρεφενέ- Πιείτε Τζάμπα- Χορέψτε σα να μη σας βλέπει κανείς.
Άλλωστε και αριθμολογικά αν το δείτε σας προκαταλαμβάνει ότι θα περάσετε μια εκπληκτική και προπαντός πρωτότυπη Αποκριά και αυτό γιατί, αν προσέξατε στο σύνολο των δρώμενων κυριαρχεί ο αριθμός τρία (3)…..3 η Τρόικα, 3 τα βασικά στέκια των εκδηλώσεων, 3 οι γάιδαροι που θα αγωνιστούν,3ος ο Μήνας που πραγματοποιούνται, 3 οι μέρες της γιορτής…. επιπρόσθετα το Τριώδιο, το τρικούβερτο γλέντι, τα τρισδιάστατα βεγγαλικά και το τρισκατάρατο Δ.Ν.Τ ….καταδεικνύετε ο αριθμός 3 ως ο καταλυτικός λογάριθμος των εκδηλώσεων και κατά τους αριθμολόγους ο τέλειος αριθμός για συναθροίσεις και γλέντια γιατί αποτελείτε από Αρχή-Μέση και Τέλος ή αν το θέλετε Χριστιανοφιλολογικά συμβολίζει τις τρείς Αρετές που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας Πίστη-Αγάπη-Ελπίδα….
ΤΥΧΑΙΟ……ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!
Γενική Τιμή Διανυκτέρευσης 10 euro κατ’ άτομο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύλλογος Επαγγελματιών 6977687745
Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων 2593051687
Πολιτιστικός Σύλλογος 6944228340

Είστε εδώ : Νέα > 2ο Εναλακτικό Καρναβάλι χρεοκοπίας